GVKlusjes

Sanitair

De installatie van sanitair is niet te onderschatten. Je kan bij mij terecht voor kleine badkamerrenovaties, het herstellen of vervangen van een toilet en andere herstellingen of onderhoudswerken. 

Of bel me: 0493 65 79 49

De badkamer: dé plek om tot rust te komen

Vandaag de dag wordt er meer en meer aandacht besteed aan het sanitair van de woning. Logisch toch? Het is immers dé uitgelezen plek om tot rust te komen na een drukke werkdag of om de dag goed te starten na een frisse douche.

Naast het esthetische aspect heeft het vernieuwen van sanitair als extra voordeel dat u heel wat kan besparen op het verbruik van energie en water.

En het verhoogt de waarde van jouw woning

Voor elk budget een oplossing

Een nieuwe badkamer zorgt vaak voor hoge kosten. Het sanitair alleen is al een grote uitgave, maar ook het aanleggen van elektriciteit is prijzig. Al met al is een nieuwe badkamer vaak prijzig. 

Toch zijn er zeker en vast tips die ik je kan geven om de kosten omlaag te brengen. Duurzaam en waterbesparend materiaal bijvoorbeeld zal op lange termijn zeker een verschil maken in de kosten. We bekijken ook samen of het sanitair volledig vernieuwd dient te worden of we door middel van renovatie of herstelling tot een gepast budget kunnen komen. 

We maken samen een gedetailleerd overzicht van de uit te voeren werken en het budget dat daarvoor nodig is. 

Ik geef hieronder alvast enkele praktische tips die je kunnen helpen om de kosten voor de renovatie van je badkamer omlaag te brengen. 

Waterbesparend sanitair

In de badkamer kan je flink besparen op waterverbruik. Met een waterbesparende douchekraan verbruik je tot wel 60% minder. 

Duurzaam materiaal

Hoe langer je met je sanitair doet, hoe goedkoper het in verhouding is. Kies voor duurzame materialen zoals keramiek en (natuur)steen als je kosten wil besparen. 

Hergebruiken en opknappen

Blaas je oude spullen nieuw leven in. In plaats van tegels te vervangen, kan je ze ook schilderen. Of knap een oud meubel op in plaats van nieuw te kopen.

Centrale verwarming

Ik help je graag verder met de installatie van jouw radiatoren en de installatie van jouw centrale verwarming.

Ook de plaatsing van de collectoren, het installatiemateriaal dat wordt gebruikt voor de centrale verwarming en sanitaire installaties, voer ik met plezier voor je uit.

We brengen samen je project tot een goed einde

Ik geef alvast een overzicht van de vele mogelijkheden voor sanitaire werken die ik voor je kan uitvoeren:

 

  • Kleine badkamerrenovatie
  • Herstellen van het toilet
  • Vervanging toilet
  • Plaatsing van radiatoren en collectoren
  • Sanitair plaatsen
  • Reparatie van kranen
Gerd Vermeulen GVKlusjes

Hulp nodig?

Neem contact met me op. Ik help je graag verder met al je kleine sanitaire werken.

Wil je graag zelf aan de slag maar ben je niet helemaal zeker? Ik begeleid je doorheen je verbouwingswerken en geef je duidelijke instructies en tips.

Deel deze pagina met je netwerk

GVKlusjes

Grote Baan 61
2235 Hulshout
T 0493 65 79 49
gerd(at)gvklusjes.be
BE 0630.538.996

Volg me