GVKlusjes

Elektriciteit

Niet de nodige kennis om kleine elektriciteitswerken tot een goed einde te brengen? Ik help je met opdrachten waarvoor een doorsnee elektricien geen moeite doet om langs te komen.

Of bel me: 0493 65 79 49

gvklusjes elektriciteitswerken

Veiligheid en charme

Energie is kostba​ar, ook lichtbronnen kunnen daarom best exact werken daar waar ze nodig zijn en voor je veiligheid en comfort zorgen. Stel je voor dat je thuis komt na een lange dag werken, het is al donker buiten en je hebt je handen vol met boodschappen. Je hoeft niet te zoeken naar de lichtschakelaar - zodra je de oprit op loopt, begroet de warme gloed van je buitenverlichting je al. Dit is geen gewone verlichting; dit is lichtdetectie in actie. Hier bovenop is het een anti inbraak veiligheid, want hoe moeilijker je ze het maakt, hoe minder kans ...

Beperk je stroomverbruik

Met de juiste kwaliteit van ledlampen is het stroomverbruik zeer beperkt. Een lampje dat hier en daar opspringt, zorgt niet alleen voor veiligheid maar ook voor charme. Je geeft je tuin/woning er een andere, gezelligere uitstraling mee. Door met kwaliteitsvolle materialen te werken, gaat deze installatie zeer lang mee. Het zijn namelijk de verbindingen die het belangrijkste zijn, als deze in alle weersomstandigheden droog blijven, is een lange levensduur gegarandeerd.

Kwaliteit

Gebruik de juiste kwaliteit van ledlampen en beperk je stroomverbruik. Je installatie zal ook langer mee gaan.

Sensoren

Door betere sensoren te gebruiken, is het mogelijk de afregeling zodanig in te stellen dat de gevoeligheid enkel werkt wanneer jij dat wil.

Verlichting

Breng dankzij verlichting  meer comfort, veiligheid en schoonheid in jouw huis en tuin, en maak je leven gemakkelijker.

GVKlusjes elektriciteitswerken
GVKlusjes elektriciteitswerken
GVKlusjes elektriciteitswerken
GVKlusjes elektriciteitswerken
GVKlusjes elektriciteitswerken

Cruciale stappen voor een succesvolle installatie

Plaatsing van de sensoren: Het is essentieel om de juiste locaties te kiezen voor het plaatsen van de lichtdetectiesensoren. Voor buitenverlichting moeten sensoren zo worden geplaatst dat ze beweging kunnen detecteren zonder onnodige triggers, zoals passerende voertuigen of dieren. In de tuin moeten ze strategisch worden geplaatst om een optimale detectie te garanderen. Binnenshuis moet rekening gehouden worden met de indeling van de ruimte en eventuele obstakels.

Verbinding en bedrading: Afhankelijk van het type lichtdetectiesysteem kan installatie bedrading vereisen voor stroomtoevoer en verbinding met andere verlichtingselementen. Dit vereist nauwkeurige planning en mogelijk kennis van elektrische systemen. Bij bedrade systemen is het cruciaal om alle verbindingen veilig en correct te maken, rekening houdend met waterdichtheid en veiligheidsnormen.

Testen en fijnafstemming: Na installatie is het van vitaal belang om het systeem grondig te testen en aanpassingen te maken waar nodig. Dit omvat het controleren van de detectieprestaties, het testen van de respons op verschillende scenario's en het aanpassen van instellingen zoals de vertragingstijd en de gevoeligheid. Door uitgebreide tests uit te voeren, kunnen eventuele problemen tijdig worden opgespoord en opgelost.

Onderhoud en monitoring: Eenmaal geïnstalleerd, vereist een lichtdetectiesysteem regelmatig onderhoud en monitoring om optimale prestaties te garanderen. Dit omvat het schoonmaken van sensoren, het controleren van bedrading en verbindingen, en het bijwerken van software indien van toepassing. Regelmatige controle helpt om eventuele problemen tijdig te identificeren en te voorkomen dat ze escaleren.

Gerd

Door alle technische aspecten in overweging te nemen en zorgvuldig te plannen, kan je genieten van de voordelen van een effectief en betrouwbaar lichtdetectiesysteem in jouw tuin en veiligere woning.​

We brengen samen je project tot een goed einde

Ik geef alvast een overzicht van de mogelijkheden voor elektriciteitswerken die ik voor je kan uitvoeren:

 

  • Bijmaken van stopcontacten
  • Bevestigen / vastzetten van stopcontacten
  • Stopcontact verleggen of afdekken
  • Hangen van lampen
  • Plaatsen lichtsensoren
  • Vervangen automatische schakelaar
Gerd Vermeulen GVKlusjes

Hulp nodig?

Neem contact met me op. Ik help je graag verder met al je kleine elektriciteitswerken.

Wil je graag zelf aan de slag maar ben je niet helemaal zeker? Ik begeleid je doorheen je verbouwingswerken en geef je duidelijke instructies en tips.

gvklusjes elektriciteitswerken

Deel deze pagina met je netwerk

GVKlusjes

Grote Baan 61
2235 Hulshout
T 0493 65 79 49
gerd(at)gvklusjes.be
BE 0630.538.996

Volg me