GVKlusjes
Project in de kijker

Renovatie toiletruimte

Van verouderde toiletruimte naar een tijdloze kleinste kamer

De bestaande toiletruimte was sterk verouderd en de handwasser beschikte enkel over een koudwaterleiding. 

De bestaande tegels werden vervangen door zwarte granieten tegels met een tijdloze uitstraling. Het vernieuwde toilet en de handwasser met lavabokastje zorgen voor een moderne uitstraling en hedendaags comfort. 

Werkwijze

De wandtegels werden vervangen door granieten tegels in een formaat van 30x60 centimeter. De wandtegels worden aangebracht door middel van een flexlijm. Ik opteer ervoor om te werken met flexlijm in plaats van de klassieke mortel omdat deze eerste wel 100 keer beter hecht. 

Van zodra de verlijming van de wandtegels uitgedroogd is, wordt er gestart met de voegwerken. Voor het voegen maak ik steeds gebruik van de producten van Weber. Met deze producten verkrijg je volledig gevulde, gladde, mooi afgewerkte voegen. 

Om de nieuwe handwasser en het nieuwe toilet te plaatsen, wordt in eerste instantie het water afgesloten. Op vraag van de klant werd er een bijkomende warmwaterleiding geplaatst voor de lavabo. 

Van zodra de leidingen geïnstalleerd zijn, werd de handwasser en het lavabokastje van Van Marcke gemonteerd. 

Het resultaat? Een tijdloos kleinste kamertje met alle comfort. 

Wil je ook je toiletruimte renoveren?

Neem contact met me op. Ik help je graag verder met kleine renovatiewerken.

Wil je graag zelf aan de slag maar ben je niet helemaal zeker? Ik begeleid je doorheen je verbouwingswerken en geef je duidelijke instructies en tips.

Of bel me: 0493 65 79 49

Deel deze pagina met je netwerk

GVKlusjes

Grote Baan 61
2235 Hulshout
T 0493 65 79 49
gerd(at)gvklusjes.be
BE 0630.538.996

Volg me