Klusjesman binnenwerken Hulshout

Klusjesman binnenwerken Hulshout nodig? Doe beroep op GV klusjes. Voor al je klusjes en karweitjes Hulshout en omgeving!

Kleine karweitjes vragen meestal niet veel tijd, maar je kan ze niet altijd zelf oplossen.

Een wc ontstoppen, een stopcontact terug vastschroeven of een rolluik herstellen: Het zijn allemaal dagdagelijkse klusjes waarvoor je de hulp van Gerd Vermeulen kan inroepen.

Twijfel niet Gerd Vermeulen in Hulshout te contacteren met al je vragen of voor het uitvoeren van binnenwerken!

Binnenwerken GV Klusjes

Schilderwerken, behangen
Loodgieterij
Herstellen van leidingen
Vloeren: Parket, tegels
Gyprocwerken
Monteren van slaapkamers, badkamer- en keukenmeubilair
Onderhoud, herstellingen, reparaties, renovatiewerkjes
Vochtbestrijding
En veel meer!

Schilderwerken

Een schilder in Hulshout of omgeving die én goed werk levert én niet duur is? Dan zit je goed bij Gerd Vermeulen. Ook voor behangwerken!

Met plezier neemt Gerd al je binnen- of buitenschilderwerken voor zijn rekening. Van grote villa’s tot kleine werkjes, van ruwe buitenmuur tot sierlijsten, trappen of deuren schilderen: Gerd staat garant voor een correcte service, een stipte planning en een prachtig eindresultaat.

Twijfel niet Gerd te contacteren met al je vragen of voor een gratis offerte.

Renovatiewerken

Naarmate de jaren vorderen, vertoont een woning vaak steeds meer kleine kwaaltjes. Het is best deze zo snel mogelijk aan te pakken, zo vermijd je ergere schade in de toekomst. Doe daarom beroep op een ervaren klusjesman voor het opsporen en oplappen van mankementjes.

Geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Met Gerd Vermeulen uit Hulshout haal je een ervaren klusser in huis voor al jouw nodige renovaties. Reken op hem.

Contacteer klusjesdienst GV Klusjes steeds met al je vragen of voor een gratis offerte.

Loodgieterij | Sanitair

Je zoekt dringend een loodgieter in Hulshout of omgeving? Voor sanitair, verwarming, badkamerrenovatie of andere kleine renovatiewerken, installatie van keukenmeubilair of badkamertoestellen?

Reken dan op de ervaring van zeflwerkend patroon Gerd Vermeulen van GV Klusjes met niet minder dan 15 jaar ervaring in de bouwsector.

Je kan Gerd steeds vrijblijvend contacteren me al je vragen of voor een gratis offerte.

Reken ook op Gerd voor tuinwerken of andere buitenwerken.