GVKlusjes
Doe-het-zelf project

Gyprocwerken

Met het juiste materiaal én begeleiding kan een beetje “handige Harry” veel zelf uitvoeren.

Gyproclift

Een handig hulpinstrument bij gyprocwerken is de gyproclift. De  lift biedt je “extra handen” en het bespaart je geld. 

De gyproclift kan gebruikt worden in kleine ruimtes en neemt het zware werk deels van je over. Het helpt je trouwens om nauwkeuriger te werken.

Tijdens de gyprocwerken leg ik je het stappenplan uit en overlopen we samen het materiaal dat je nodig hebt. Ik leg je uiteraard ook uit hoe je de gyproclift veilig en correct gebruikt.

Doe het zelf

Met mijn “doe-het-zelf” begeleidingsprogramma leg ik de nadruk op hoe je eenvoudiger en veiliger werkt en hoe je je werk lichter kan maken.

Ik geef je heldere en duidelijke uitleg zodat ook jij zelf aan de slag kan! Samen pakken we je gyprocwerk van start tot afwerking aan.

Plamuren

Is het gyprocplafond op de juiste manier bevestigd, dan kan het fijnere werk starten. Plamuren kan je leren. We bespreken welke plamuurmessen je het beste gebruikt en op welke manier je het plamuur aanbrengt.

Ik geef je ook tips over het uitdrogen en krimpen van het plamuur. Plamuur krimpt namelijk bij het drogen waardoor grotere gaten niet in één keer opgevuld kunnen worden.
Kant-en-klare plamuurpasta die je direct kan smeren is ideaal. Je bespaart heel wat tijd en de kans op klonters is bijna onbestaande.

Advies nodig bij je klus?

Wil je graag zelf je klus uitvoeren maar heb je graag wat ondersteuning?

Ik begeleid je doorheen je verbouwingswerken en geef je duidelijke instructies en tips.

Of bel me: 0493 65 79 49

Deel deze pagina met je netwerk

GVKlusjes

Grote Baan 61
2235 Hulshout
T 0493 65 79 49
gerd(at)gvklusjes.be
BE 0630.538.996

Volg me